Sunt Gabriel Sendrea si am o pasiune veche pe care o indragesc: videografia. Azi, oricine poate filma HD sau chiar 4K, utilizand doar un telefon mobil sau o camera foto. Noi nu doar filmam evenimentul dumneavoastra. De ce ? Pentru ca…
Spun povesti. Prin filmarea pe care o facem, incercam sa surprindem cele mai frumoase momente din ziua nuntii, care sa reflecte cel mai important moment din viata dumneavoastra. Nu doar montajul cadrelor conteaza, ci si modul in care au fost surprinse cadrele, unghiurile din care am filmat si aparatura folosita. Toti acesti factori, impreuna cu montajul, pot face diferenta in filmul nuntii, care trebuie sa spuna atat povestea nuntii cat si povestea vietii.
Imi place arta. Emotiile sunt cele care fac diferenta. Dar nici o emotie nu poate fi redata, decat daca este surprinsa la momentul potrivit. Treaba mea este sa surprind acele momente in care cei prezenti rad, plang, se emotioneaza si se bucura, iar mai apoi sa pictez tabloul nuntii dvs. Toate acestea se pot realiza si cu aparatura de buna calitate, pentru ca in definitiv videografia este o imbinare intre tehnica si arta.
Sunt pasionat. Fiecare nunta este unica si asa trebuie sa fie si filmul nuntii. Lucrez cu cupluri care nu cauta doar un videoclip de nunta pentru a-si documenta ziua, pentru ca filmul nuntii trebuie sa fie un moment artistic. Un film bine facut va dainui ani si ani, pentru ca va ramane ca o comoara, copiilor si nepotilor nostri.

Ai nunta in 2020 si nu ti-ai găsit echipa foto video potrivita?

Iti propun sa ne urmaresti portofoliul, iar daca iti place contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire.

Hai sa ne cunoastem si sa cream impreuna amintiri de neuitat!

Seriozitate 100
Incredere 100
Profesionalism 100
Suport si implicare 100

„Numai tu și camera ta.

Limitele în fotografia ta sunt în tine,

pentru că ceea ce vedem este ceea ce suntem. „