Nunta este, prin definitie, un eveniment spectaculos. Este, deci, de la sine inteles, faptul ca mirii isi vor dori sa revada momentele din timpul acestei zile cu o incarcatura emotionala deosebita. Toate trairile parintilor si ale mirilor, ceremonia civila si cea religioasa dar si diversele obiceiuri, toate merita sa fie imortalizate intr-o filmare ireprosabila de catre un videograf profesional.
Iata care sunt momentele care trebuie sa se regaseasca in filmarea de nunta:

  • Dansul mirilor este un moment pentru care, cu siguranta, mirii s-au pregatit intens. Unii apeleaza chiar si la lectii de dans, pentru ca acest moment sa fie impresionant si impecabil. De asemenea, merita sa fie imortalizate pe materialul video si emotiile celor doi in timpul acestui dans, primul in calitate de sot si sotie. Asta cu atat mai mult cu cat, de cele mai multe ori, este aleasa o melodie cu o semnificatie pentru cei doi.
  • Discursurile celor doi invitati (parinti, domnisoara de onoare, nasi, etc.) Daca unul dintre oaspeti vrea sa spuna cateva cuvinte, momentul trebuie neaparat filmat. Discursuri serioase si incarcate de emotie, ori, dimpotriva, haioase, in care se impartasesc celorlalti, de exemplu, momente in care, copil fiind, mirele s-a ales cu o ditamai vanataie dupa ce a cazut de pe bicicleta, toate merita sa fie imortalizate, pastrand insa decenta, si salvate pe un suport video.
  • Copiii care participa la nunta. Este bine stiut faptul ca cei mici adora sa fie in centrul atentiei. In plus, sunt spontani, haiosi si adora sa participe alaturi de adulti la diverse evenimente. Asa ca, fie ca vorbim despre copiii nasilor, vreun nepotel al mirilor sau chiar copilul acestora, merita din plin macar cateva secvente.
  • Traditiile sunt momente cu adevarat frumoase, incarcate de semnificatie, prin insasi unicitatea lor. Fie ca vorbim despre gatitul miresei, jucatul gainii ori legatoarea, toate adauga emotie si veselie nuntii. Asa ca, de ce nu s-ar regasi si pe materialul video?
  • Cununia religioasa este un moment de incununare a iubirii mirilor, in care emotiile profunde sunt simtite de catre toti cei care asista la aceasta ceremonie. Merita din plin sa fie filmata, pentru a oferi ocazia revederii unor secvente incarcate de simboluri.

Numeroase detalii si momente din aceasta zi atat de speciala pot fi ratate daca nu sunt capturate de ochii si tehnologia unui cameraman instruit si talentat. Mirii nu sunt modele, ci un el si o ea indragostiti, ale caror sentimente ar trebui sa fie evidentiate in mod armonios, atat pe filmare, cat si in fotografii.

  • Momentele artistice au castigat in mod semnificativ teren in ultima perioada. Mai ales in ceea ce priveste nuntile. Fie ca vorbim despre dansuri exotice spectaculoase ori de tip traditional, sau, mai nou, un numar de magie, toate vor arata minunat pe suport video.

Atunci cand alegeti profesionistii video, pentru nunta voastra este esential sa punctati in timpul unei discutii antemergatoare evenimentului, momentele pe care doriti sa le revedeti pe filmare. In acest fel, cresc semnificativ sansele sa aveti un material complex, structurat intr-o maniera corespunzatoare dorintelor.